ارائه روش جدیدی در حوزه چاپگرهای سهبعدی از سوی محققان کشور
محققان مرکز تحقیقاتی نانومواد دانشگاه علم و صنعت در یک پژوهش بینالمللی روشی نوین و کارآمد در حوزه چاپ سه بعدی ارائه کردند. به گزارش ایسنا، چاپ سهبعدی شامل مجموعهای از فرآیندها است که در آن مواد بهصورت کنترلشدهای به یکدیگر پیوند میخورند تا یک شی سهبعدی ساخته شود. برخی کارشناسان، چاپ سهبعدی را یکی از مهمترین […]
محققان مرکز تحقیقاتی نانومواد دانشگاه علم و صنعت در یک پژوهش بینالمللی روشی نوین و کارآمد در حوزه چاپ سه بعدی ارائه کردند.
به گزارش ایسنا، چاپ سهبعدی شامل مجموعهای از فرآیندها است که در آن مواد بهصورت کنترلشدهای به یکدیگر پیوند میخورند تا یک شی سهبعدی ساخته شود. برخی کارشناسان، چاپ سهبعدی را یکی از مهمترین فناوریهای آینده میدانند و معتقدند که جایگزین بسیاری از روشهای امروزی خواهد شد. هر کشوری که قصد دارد تا از نظر صنعتی در آینده دچار کمبود نشود، باید پایههای این علم را به شکلی مستحکم ایجاد کند.
فدراسیون سرآمدان علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تلاش دارد تا از محققان و سرآمدان علمی که در این زمینه فعالیت دارند، حمایت کند. در این راستا، محققان مرکز تحقیقاتی نانو مواد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت با همکاری محققان دانشگاه رایس آمریکا یک پژوهش بینالمللی در این زمینه انجام دادند.
محققان ایرانی در این پژوهش که با همکاری دانشگاههایی از آمریکا و استرالیا انجام شد، موفق شدند تا تکنیک القایی جدیدی در چاپگرهای سه بعدی سیمانی ارائه کنند.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، نتیجه این پژوهش در نشریه معتبر ACS Nano وابسته به انجمن شیمی آمریکا منتشر شد. انتظار میرود نتایج این تحقیق به ارتقاء روشهای چاپ سه بعدی در حوزه ساخت و ساز منتهی شود. مقالات منتشر شده در نشریات معتبر بینالمللی حاصل پژوهش محققان هستند. فدراسیون سرآمدان علمی مبالغی را به عنوان تشویقی و بسته حمایتی، به این مقالات تخصیص میدهد.
انتهای پیام
دیدگاهتان را بنویسید