سامانه جدید طرح رایگان دوگانهسوز کردن خودروهای عمومی رونمایی شد
سامانه جدید طرح رایگان دوگانهسوز کردن خودروهای عمومی بهمنظور سهولت در فرآیند ثبتنام، نوبتگیری و بررسی نهایی متقاضیان گازسوز کردن خودروهای عمومی بهطور رسمی رونمایی شد. به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، سامانه جدید که بهمنظور سهولت در فرآیند ثبتنام، نوبتگیری و بررسی و پالایش نهایی اطلاعات متقاضیان گازسوز کردن خودروهای عمومی راهاندازی شده است، […]
سامانه جدید طرح رایگان دوگانهسوز کردن خودروهای عمومی بهمنظور سهولت در فرآیند ثبتنام، نوبتگیری و بررسی نهایی متقاضیان گازسوز کردن خودروهای عمومی بهطور رسمی رونمایی شد.
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، سامانه جدید که بهمنظور سهولت در فرآیند ثبتنام، نوبتگیری و بررسی و پالایش نهایی اطلاعات متقاضیان گازسوز کردن خودروهای عمومی راهاندازی شده است، پیش از ظهر امروز، (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشتماه) در محل ساختمان شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با حضور حمید قاسمی دهچشمه، قائممقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی و کرامت ویسکرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی و محمدحسین باقری، سرپرست طرح سیانجی، مدیران شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی و اهالی رسانه رونمایی شد.
متقاضیان از جمله مالکان خودروهای تاکسی عمومی و وانتبارها، نیسان و کامیونت میتوانند با مراجعه به این سامانه اینترنتی به آدرس https://gcr.niopdc.ir که از روز سهشنبه (۲۳ اردیبهشتماه) فعال شده است، ثبتنام خود را نهایی و نوبتگیری کنند.
بر پایه مصوبه اخیر شورای اقتصاد، از طریق اعطای تسهیلات رایگان، حدود یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودرو به سمت سوخت پاک و ارزان سیانجی هدایت خواهند شد که شامل ۱۰۰ درصد بخش حملونقل مسافر و بار در کشور است.
هماکنون زیرساختها برای افزایش سهم سیانجی در سبد سوخت خودروها و توزیع روزانه حدود ۴۰ میلیون مترمکعب سیانجی در کشور وجود دارد و پیشبینی میشود با اجرای این طرح، مقدار توزیع سیانجی از روزانه حدود ۲۱ میلیون مترمکب کنونی تا روزانه ۳۰ میلیون مترمکعب افزایش یابد.
شایان ذکر است سامانه irngv.ir همچنان برای ثبتنام گازسوز کردن خودروهای شخصی فعال است و مالکان این دسته از خودروها میتوانند به سامانه جامع اطلاعات خودروهای دوگانهسوز مراجعه و از این طریق نسبت به ثبتنام برای تبدیل خودرو شخصی خود اقدام کنند.
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، کشورمان با دسترسی به منابع عظیم گازی و بهرهمندی حدود ۹۶ درصد از جمعیت کشور از نعمت گاز، زیرساختهای بهتری برای توسعه این صنعت دارد که عدم نگرانی بابت قطعی سوخت و در دسترس نبودن آن وجود نداشته و ایجاد ایستگاههای سیانجی با سرعت زیاد به دلیل توسعه شبکه گازرسانی از آن جمله است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید