اخبار داغ

نامه قوه قضاییه درباره نحوه برگزاری آزمون وکالت بر اساس آیین نامه لایحه استقلال

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز وبه نقل از اختبار؛ قوه قضاییه برای نظارت بر اجرای آیین نامه لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب سال ۱۴۰۰ از جمله رعایت حد نصاب ۲۴ سال تمام و پایان خدمت یا معافیت هنگام ثبت نام در آزمون و اضافه شدن درس های حقوق اساسی و متون فقه، به سازمان […]

اشتراک گذاری
09 آذر 1400
146 بازدید
کد مطلب : 138672

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز وبه نقل از اختبار؛ قوه قضاییه برای نظارت بر اجرای آیین نامه لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب سال ۱۴۰۰ از جمله رعایت حد نصاب ۲۴ سال تمام و پایان خدمت یا معافیت هنگام ثبت نام در آزمون و اضافه شدن درس های حقوق اساسی و متون فقه، به سازمان سنجش نماینده معرفی کرد.

بر اساس تصویر نامه ای که در فضای مجازی منتشر شده است، قوه قضاییه معاون حقوقی و امور مجلس این قوه را به عنوان نماینده خود به منظور «هماهنگی و نظارت بر حسن اجرای آیین نامه لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب سال ۱۴۰۰ و اجرای ماده ۱۶۳ آیین نامه» به سازمان سنجش معرفی کرده است.

قوه قضاییه ضمنا لزوم رعایت برخی مفاد آیین نامه لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب سال ۱۴۰۰ در برگزاری آزمون وکالت را به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام و بر آن ها تاکید کرده است.

قوه قضاییه تاکید کرده است که کلیه مراحل و فرایندهای آزمون های وکالت از جمله انعقاد قرارداد با سازمان سنجش، تعیین زمان برگزاری آزمون، اعلام نتایج و تعویق زمان برگزاری آزمون باید با حضور نماینده این قوه انجام شوند.

همچنین اعلام شده است که انتشار آگهی ثبت نام آزمون های وکالت و فراخوان جذب کارآموزان وکالت پس از تایید معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه انجام می شود و امنیت طراحی سوالات و صحت برگزاری آزمون نیز توسط نماینده قوه قضاییه برقرار می شود.

در این نامه قوه قضاییه بر رعایت شرایط مذکور در آیین نامه جهت ثبت نام و پذیرش متقاضیان اخذ پروانه کارآموزی وکالت تاکید کرده و به مشخص این موارد را ذکر کرده است:

متقاضیان در زمان ثبت نام دارای سن ۲۴ سال تمام شمسی باشند ( تبصره ماده ۳۸ ) ؛
اضافه شدن دروس حقوق اساسی و متون فقه در حد تحریرالوسیله امام خمینی(ره) به عنوان منابع جدید آزمون ( ماده ۴۰ )؛
تعیین حد نصاب نمره قبولی در آزمون به میزان ۶۰ درصد از نمره کل آزمون ( ماده ۳۱ )؛
اخذ تصویر مصدق مدرک تحصیلی و کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، پس از قبولی در آزمون به عنوان ضمائم تقاضانامه مقرر ( مواد ۴۳ و ۴۴ ) مشروط براینکه تاریخ پایان خدمت و یا معافیت و فراغت از تحصیل قبل از تاریخ ثبت نام آزمون باشد.

در انتها تاکید شده است که در صورت تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و هرگونه تغییر در شرایط پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت، رعایت شرایط مصوب الزامی است.

کدخبر:۱۴۰۰۷۰۲۰۹۰۹۰۰۲۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *