اخبار داغ

با آزادی بیان در کشور ما بازی شده است

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در اولین برنامه تبلیغاتی خود در رسانه ملی به تشریح برنامه ها و دیدگاه های خود در انتخابات پرداخت و گفت: افتخار می کنم به عنوان یکی از سیاستمداران نسبتا جوان در عرصه انتخابات آمده‌ام، اما چه شد که ما انقلاب […]

اشتراک گذاری
07 خرداد 1400
121 بازدید
کد مطلب : 51934

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در اولین برنامه تبلیغاتی خود در رسانه ملی به تشریح برنامه ها و دیدگاه های خود در انتخابات پرداخت و گفت:

افتخار می کنم به عنوان یکی از سیاستمداران نسبتا جوان در عرصه انتخابات آمده‌ام، اما چه شد که ما انقلاب کردیم؟

امام خمینی(ره) در زمانی که جهان به شرق و غرب تقسیم شده بود با انگیزه‌های اعتقادی و با چارچوب احکام اسلام این دین را برای برانگیختن وجدان‌های بیدار و ایجاد روشی جدید در اداره زندگی مردم به میدان آورد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری :

اگر به مقدمه قانون اساسی مراجعه کنیم به دو حاکمیت «الله» و «مردم» در کنار هم می رسیم، که این دو در اصل یکی است و انگار یکی جان و دیگری جسم است. حاکمیت اسلام به این معناست که سازوکارها و رفتار رنگ و بوی اسلامی بگیرد و روش و منش‌ها با رویکرد اسلامی باشد.

قاضی‌زاده هاشمی:

در فصل اول انقلاب، نظام و بعضی از مولفه های قدرت تثبیت شد.

فصل دوم انقلاب برخاسته از تجارب فصل قبل است. اما باید رویکردی نوین داشته باشیم. این به این معنا نیست که عده ای بیانید و عده ای دیگر بروند. به یک «دگردیسی» نیاز داریم همانطور که مقام معظم رهبری از این مرحله به عنوان پیچ تاریخی یاد می کنند.

پیچ تاریخی به این معناست که آرمان ثابت است اما در مسیر مانع به وجو آمده و اگر مثل قبل ادامه بدهیم به ته دره خواهیم افتاد. در این مسیر گاهی ماشین و گاهی رانندگان باید تغییر کنند تا بتوان مسیر جدید را کشف کرد. گرچه توفیقات بسیاری داشته ایم اما امروز وقت نقطه سر خط است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه باید اشتباهات قبل را پیدا و آنها را اصلاح کنیم، بیان کرد:

جوانان در این مسیر پیشتازان حرکت جدید خواهند بود و شروع جدید خواهند داشت. برای آنکه گام های استوار در آینده برداریم باید گذشته را به درستی بشناسیم، در غیر این صورت محکوم به تکرار اشتباهات تاریخ هستیم.

قاضی‌زاده هاشمی اظهار داشت:

باید وضع موجود را بررسی کنیم. اگر آرمان‌های سال ۵۷ را مرور کنیم به عدالت به عنوان یکی از مهم‌ترین مولفه ها می‌رسیم.

امروز متاسفانه شاهد حضور دو طبقه در جامعه هستیم، نخست: طبقه اشرافیت و مرفهین که ضد مردم هستند و طبقه دیگر، مستضعف هستند. شکست طبقه ضعیف جامعه است که منجر به رفاه و اشرافیت شده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با یادآوری بیانات امام خمینی(ره) درباره قشر ضعیف جامعه، تصریح کرد:

جمعی از مردم به استضعاف و باخت در همه حوزه ها کشیده شده‌اند. طبقه بالای جامعه وقتی پایدار در پیروزی است که طبقه پایین را شکست دهد و این نابود کردن طبقه ضعیف است که علت قدرت و رشد طبقه بالا می شود از این رو امام(ره) هم فرموده‌اند: « هرجا کاخی می بینید و اگر کسی در رفاه زیادی رندگی می کند به این معناست که عده ای در فقر زندگی می کنند.»

قاضی‌زاده هاشمی ریشه بی عدالتی را ایجاد طبقه برنده قانونی ضد مردم برشمرد و تاکید کرد:

قوانین، ساختارها و جایگاه هایی وجود دارد که در عمل، خودشان ایجاد طبقه ضد مردمی و اشرافی می کنند. اساس این طبقه بر مینای نظام سرمایه داری است.

نگاه نظام سرمایه داری همین است که فقر، برای عده ای ایجاد شود تا حرکت و رشد برای عده ای ادامه داشته باشد. باید عده ای در فقر به سر ببرند تا عده ای دیگر منافع و سرمایه های خود را ارتقا بدهند و متاسفانه دولت اعتدال در این زمینه کارنامه خوبی ندارد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در نقد عملکرد ۸ ساله دولت اعتدال، بیان کرد:

در دولت اعتدال بر اساس گزارش‌های جهانی بدترین وضع شکاف طبقاتی به لحاظ عدالت اجتماعی و اقتصادی را شاهد هستیم و شرایط به مراتب بدتر از قبل شده است.

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه افزود:

مردم برای آزادی انقلاب کرده اند اما متاسفانه با مفهوم آزادی در سال‌های اخیر خیلی بازی شده است. تفکر لیبرال، مفهوم آزادی را به ولنگاری ترجمه کرد. در مقابل آن عده ای به افراط در این زمینه دچار شدند و فکر می کنند تمام دفاع از دین، این است که آزادی های فردی محدود شود.

وی با تاکید بر اینکه جامعه باید عرف اجتماعی و فرهنگی خودش را تشخیص بدهد، تصریح کرد:

هر دوی این تفکر غیر دقیق است و هرگونه توسل به زور در هر حوزه ای نادرست است. چه آنچه در گذشته در برداشتن خواسته های زنان نجیب ایرانی رخ داد و چه آنچه امروز به زور اتفاق بیفتد، هردو نادرست است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره «آزادی بیان» در جامعه، گفت:

آزادی بیان از جمله شوخی هایی است که هم در دنیا قدرت ها و نظام سلطه از آن سواستفاده می کنند و هم متاسفانه در کشور ما با آن بازی شده است. گفته شد که «وای بر ما اگر دهان منتقدین را ببندیم» اما اگر کسی دو کلمه انتقاد می کرد انواع فحش‌ها نثار او می‌شد.

آوردن اسم آزادی بیان بدون عمل به آن، نابود کردن مفهوم این موضوع و مفهوم است.

وی همچنین به تشریح آرمان سوم انقلاب یعنی «رفاه» پرداخت و بیان کرد:

بسیاری از دولت‌ها از تامین معیشت مردم ،ایجاد اشتغال و توسعه زیر ساخت‌ها صحبت کردند و انصافا زحمت های بسیاری کشیده شده است. از آغاز انقلاب میزان زیادی جاده، سد، مدرسه و دانشگاه ساخته شده است و همچنین در شاخص های بخشی رشد زیادی داشته‌ایم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری :

متاسفانه به علت عدم اجرای عدالت، عدم حفظ یک روند پایدار در توسعه اقتصادی و مشکلات جدی در هماهنگی بین بخشی در حوزه اقتصاد، سفره مردم نه تنها در کمیت و کیفیت بهتر نشده بلکه مردم به سختی های جدی در معیشت گرفتار شده اند.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه مردم دچار سختی‌های دردآور و زجرآوری شده‌اند، گفت:

جوانان جهادی و انقلابی هر روز از گوشه‌های کشور مثل جازموریان، سیستان و بلوچستان گزارشاتی می فرستند که باید به خاطر آنها خجالت زده باشیم که ۴۲ سال از انقلاب می‌گذرد و با اینکه شعار دفاع از محروم داشته‌ایم اما هنوز شاهد چنین نقاطی در کشور هستیم.

قاضی زاده هاشمی گفت:

استقلال به معنای استقلال سیاسی یعنی به جای تبعیت از دولت های بیگانه بر اساس تفکرات دینی و فرهنگ ملی خود، کشور را مدیریت کنیم، اما گرفتار این شده‌ایم که تمام امور داخلی ما را به خواسته‌های بیگانگان پیوند زدند و امور کشور را شرطی کردند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه تصمیم‌گیری‌های داخلی را به تصمیمات دیگران منوط کرده‌اند، تاکید کرد:

با بداخلاقی در جامعه بین‌الملل و قهر و انزوا مخالف هستیم، اما با اینکه مصلوب‌الاختیار هم بشویم مخالفت داریم و نباید با تصمیم خودمان به دستورات بیگانگان عمل کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی سه اصل «عزت، حکمت و مصلحت» را فراموش شده برشمرد و خاطر نشان کرد:

متاسفانه دوگانه معیشت-عزت ایجاد کردند و به بهانه معیشت، عزت فروشی کردند. 

وی«استقلال اقتصادی» را به معنای ساخت درونی اقتصاد در جهت خلق قدرت دانست و گفت:

ما خواستیم مردم را آقای جهان کنیم به طوری که تلاطم‌های سیاسی و اقتصادی بر کشور اثر منفی نداشته باشد، اما متاسفانه نه تنها این موضوع محقق نشد بلکه وابستگی‌های ما را افزایش داد به طوری‌که دیگران تصمیم گرفتند و آثار این تصمیمات در بازار و اقتصاد دیده می ‌شود.

با تغییر رئیس‌جمهور کشور دیگری، اقتصاد کشور ما به هم می‌ریزد. کجای این وضعیت با استقلال اقتصادی مطابقت دارد؟ ما مخالف اقتصاد درونگرا هستیم و حتما باید اقتصادی برونگرا داشته باشیم، اما اقتصادی که قابلیت تاب‌آوری داشته باشد که بتواند برای خودش تصمیم بگیرد.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه ما باید تعیین‌کننده شرایط اقتصادی بین‌الملل باشیم تاکید کرد:

خدا این ظرفیت و قدرت را به کشور ما داده است، چرا که یک درصد جمعیت جهان را داریم درحالی‌که ۱۰درصد منابع طبیعی در اختیار ما است.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد:

وقت جراحی‌های بزرگ رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *