اخبار داغ

مشت خالی اصلاحات برای انتخابات

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، «محمدعلی وکیلی» درباره نرخ مشارکت انتخابات گفت: نگرانی چندانی نسبت به میزان مشارکت وجود ندارد. انتخابات ریاست جمهوری همواره مورد توجه مردم بوده است و  پیش بینی می‌شود بیش از ۴۰ درصد در انتخابات شرکت کنند. مردم می‌دانند که جایگاه رییس جمهوری در سرنوشت کشور نقش مهم و تاثیرگذاری دارد. نماینده […]

اشتراک گذاری
19 اردیبهشت 1400
141 بازدید
کد مطلب : 48494

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، «محمدعلی وکیلی» درباره نرخ مشارکت انتخابات گفت:

نگرانی چندانی نسبت به میزان مشارکت وجود ندارد. انتخابات ریاست جمهوری همواره مورد توجه مردم بوده است و  پیش بینی می‌شود بیش از ۴۰ درصد در انتخابات شرکت کنند. مردم می‌دانند که جایگاه رییس جمهوری در سرنوشت کشور نقش مهم و تاثیرگذاری دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس دهم، افزود:

به فاصله ۴۰ روز به برگزاری انتخابات هنوز آرایش سیاسی گروهها مشخص نیست و در این بحران مشت اصلاح‌طلبان برای معرفی یک چهره رای‌آور و دارای صلاحیت اثباتی از سوی نهاد نظارت خالی است.

به‌رغم اینکه جبهه اصلاحات ایران درپی اجماع میان اصلاح‌طلبان است اما قابل پیش بینی است که دست این نهاد پر نیست. مشکل جریان اصلاحات به ویژه پس از انتخابات مجلس یازدهم، انقراض نسلی است که در این جریان اتفاق افتاده است.

اصلاح طلبان گرفتار پدیده «چه کنم» شده‌اند و سایه این بحران هم به اردوگاه اصولگرایان منتقل شده است. تکثر نامزدها در اردوگاه‌های اصولگراها نشانه ازهم گسیختگی و تشتت است و نشان می‌دهد که گفتمان مقابل که باعث انسجام آنها می‌شد تحلیل رفته و خاصیت کارکردی اصلاح طلبان برای اصولگرایان از دست رفته است.

وکیلی گفت:

 وضعیت بحران در اردوگاه اصولگرایان مشهود است و اگر سید ابراهیم رییسی در انتخابات ریاست جمهوری داوطلب نشود، اصولگرایان به جان هم می‌افتند و داوطلبان برآمده از کابینه دولت نهم و دهم با حضور در انتخابات، برای اصولگرایی بحران بوجود می‌آورند.  

اصلاح‌طلبان به وضعی افتاده‌اند که رهبری آنها دست سید مصطفی تاج‌زاده و فائزه هاشمی افتاده است و نیروهای اصولگرا هم با هویت‌های نامعلوم سر بر آورده‌اند و در جایگاه «لیدر من» خود را عرضه می‌کنند که موجب سردرگمی بدنه اصولگرا شده است.

وی یادآور شد: در گذشته خوانش‌های اصولگرایی را می‌شد تحلیل کرد ولی خوانش‌های کنونی که از سوی افراد فاقد هویت ارائه می‌شود به هیچ وجه قابل تخمین و تحلیل نیست و این نهایت بحران یک جریان سیاسی را نشان می‌دهد.

سید ابراهیم رییسی شانس بیشتری برای  موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری دارد چون در جریان اصولگرایی مقبولیت، پایگاه مردمی و ظرفیت مشارکت‌سازی دارد. اگر او بیایید هیچ اصولگرایی در میدان حضور نخواهد داشت، یا با او ائتلاف می‌کنند یا به نفع او از صحنه رقابت کنار می‌کشند.

وکیلی حضور محمد جواد ظریف در انتخابات را ضعیف و بعید ارزیابی کرد و گفت:

حتی اگر رادیکال‌ترین اصلاح طلبان هم بیایند شانسی برای موفقیت نخواهند داشت. احمدی‌نژاد قصد جدی برای حضور در انتخابات دارد. او می‌آید که از این رهگذر در فرآیند انتخابات تاثیر گذار باشد و اگر خود نتوانست بتواند حتی الامکان له و علیه افراد از پایگاه خود خرج کند.

وی افزود: افراد زیادی در داخل تلاش می‌کنند تا مذاکرات گرفتار فرایندی شود که نتایج آن در دولت آینده مشخص شود و در این دولت از نتایج موفق مذاکرات رونمایی نشود.

تصویب FATF در زمان تحریم‌ها دستاورد چندانی ندارد برای اینکه کشور گرفتار تحریم حداکثری است و اگر FATF تصویب می‌شد برای دور زدن تحریم‌ها با مشکل مواجه می‌شدیم. اما اگر تحریم برداشته شود و ما گرفتار تحریم  FATF باشیم لغو تحریم‌ها تاثیری نخواهد داشت در آن موقع شرط لازم برای رونق اقتصادی پیوستن به FATF  است که مجمع تشخیص مصلحت نظام در جهت منافع ملی باید مسئولانه تصمیم بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *