اخبار داغ

انتشار کتاب غذاهای دماوند

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تهران، شهرام شریفی روز شنبه ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰، عنوان کرد: «کار گردآوری‌ اطلاعات از روستاها و افراد‌ ‌‌قدیمی دماوند در خصوص غذاهای‌ بومی آغاز شده است.» او افزود: «غذاهای‌ محلی منطقه‌ دماوند به دلیل آب‌و‌هوای‌ سرد و جغرافیای‌ […]

اشتراک گذاری
04 اردیبهشت 1400
129 بازدید
کد مطلب : 46523

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تهران، شهرام شریفی روز شنبه ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰، عنوان کرد: «کار گردآوری‌ اطلاعات از روستاها و افراد‌ ‌‌قدیمی دماوند در خصوص غذاهای‌ بومی آغاز شده است.»

او افزود: «غذاهای‌ محلی منطقه‌ دماوند به دلیل آب‌و‌هوای‌ سرد و جغرافیای‌ کوهستانی با سایر شهرستان‌های استان به‌ویژه شهرهای‌ جنوبی استان متفاوت است.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دماوند اظهار کرد: «تهیه و تدوین این‌ کتاب با کمک دانشجویان‌گردشگری، میراث‌فرهنگی و سمن‌ها انجام می‌شود.»

او افزود: «غذاهای‌ محلی منطقه‌ دماوند به دلیل آب‌و‌هوای‌ سرد و جغرافیای‌ کوهستانی با سایر شهرستان‌های استان به‌ویژه شهرهای‌ جنوبی استان متفاوت است.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دماوند اظهار کرد: «تهیه و تدوین این‌ کتاب با کمک دانشجویان‌گردشگری، میراث‌فرهنگی و سمن‌ها انجام می‌شود.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *