اخبار داغ

مصرف ۲۱ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در استان اصفهان

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز، به نقل از خبرگزاری موج اصفهان، سید مصطفی علوی  گفت: با افزایش ۲۰ درصدی مصرف گاز در بخش خانگی در استان طی سال گذشته، میزان مصرف گاز  به بیش از ۲۱ میلیارد متر مکعب رسید. وی با بیان اینکه یک میلیون و ۹۳۲ هزار مشترک و بیش از دو میلیون مصرف کننده […]

اشتراک گذاری
01 اردیبهشت 1400
81 بازدید
کد مطلب : 45997

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز، به نقل از خبرگزاری موج اصفهان، سید مصطفی علوی  گفت: با افزایش ۲۰ درصدی مصرف گاز در بخش خانگی در استان طی سال گذشته، میزان مصرف گاز  به بیش از ۲۱ میلیارد متر مکعب رسید.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۹۳۲ هزار مشترک و بیش از دو میلیون مصرف کننده گاز طبیعی در سطح استان وجود دارد، اظهار داشت: سال گذشته بیش از ۵۴ هزار و ۶۳۰ مشترک گاز طبیعی در بخش‌های خانگی، صنعتی وعمومی به تعداد مشترکین شرکت اضافه شد.

این مقام مسئول گفت: سالی که گذشت حدود ۵میلیارد متر مکعب گاز طبیعی در بخش خانگی، ۱۵میلیارد متر مکعب در بخش صنعت و نیروگاه ها و حدود یک میلیارد نیز در بخش های عمومی نظیر؛ نهاد های فرهنگی، آموزشی، اماکن مقدسه و…. به مصرف رسید.

علوی، با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۱۱ شهر و یک هزار و ۶۰ روستا در سطح استان اصفهان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند، ابراز داشت: در سال گذشته بیش از ۴۶۸ کیلومتر شبکه گذاری و ۱۲ هزار انشعاب در سطح استان اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، همچنین با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۹ هزار و ۶۷۰ واحد صنعتی در سطح استان مصرف کننده گاز طبیعی هستند، ادامه داد: یک هزار و ۷۰ مشترک صنعتی طی سال گذشته از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند.

وی، اضافه کرد: برای جلوگیری از قطع گاز به دلیل افزایش مصرف و برودت هوا به دنبال کاهش دو درجه‌ای دمای هوا در استان اصفهان طی زمستان ۱۳۹۹، طبق برنامه ریزی و کارشناسی لازم با اعمال محدودیت های مختصر در مصرف گاز برخی صنایع، توانستیم توزیع گاز را به صورت مستمر مدیریت کنیم.

علوی، در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی‌ها» ابراز داشت: ما این شعار را در دستور کار خود قرار داده و به عنوان راهبردی اساسی به همه بخش‌های ابلاغ کرده ایم.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان حمایت از پیمانکاران و تامین کنندگان کالا و خدمات و نیز رفع موانع و مشکلات واگذاری اشتراک پذیری و توسعه شبکه‌ها را امری ضروری برای تحقق شعار سال دانست و ادامه داد: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در این زمینه در اولویت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *