اخبار داغ

مراسم اختتامیه ششمین دوره جایزه فیروزه برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز ، به نقل از دبیرخانه جشنواره کالاهای فرهنگی(فیروزه)، مراسم اختتامیه ششمین دوره جایزه فیروزه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد. در بخش هدایای فرهنگی، «صنایع دستی نارون»، «گروه هنری اطراف» و گروه « شرکت بارقه هنر اسلامی» رتبه‌های اول تا سوم را به دست آوردند. در همین بخش […]

اشتراک گذاری
24 اسفند 1399
76 بازدید
کد مطلب : 35865

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز ، به نقل از دبیرخانه جشنواره کالاهای فرهنگی(فیروزه)، مراسم اختتامیه ششمین دوره جایزه فیروزه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

در بخش هدایای فرهنگی، «صنایع دستی نارون»، «گروه هنری اطراف» و گروه « شرکت بارقه هنر اسلامی» رتبه‌های اول تا سوم را به دست آوردند. در همین بخش از گروه «پارس ساوا نوین هنر فناور» تقدیر شد. در بخش اسباب بازی نیز شرکت «اسلیما»، «شرکت هوپا» و «شرکت ایران پتک» توانستند رتبه‌های اول تا سوم را به دست بیاورند. در بخش عروسک، ضمن تقدیر از مژده مصحفی توانا، نفرات اول تا سوم جوایز خود را دریافت کردند. محدثه محفوظی نژاد، صفورا نوفلاح و معصومه میرزایی برگزیدگان این بخش بودند. در بخش نوشت‌افزار هیچ‌کدام از آثار رسیده به دبیرخانه حائز رتبه نشدند. داوران این بخش از سیدعلیرضا طباطبایی، نوشت افزار خلیج فارس، شرکت تولیدی کوک و آرکافیدار انار تقدیر کردند.

ششمین دوره جایزه فیروزه بخش جنبی خود را به موضوع « خانواده، کالای فرهنگی و کرونا» اختصاص داده بود. تولیدکنندگان و هنرمندان آثار خود را در چهار بخش به دبیرخانه این جایزه ارسال کردند. در مراسم اختتامیه این جشنواره که به صورت مجازی برگزار شد، در بخش پویانمایی ریحانه مستوفیان و سید مصطفی حسینی به عنوان نفرات دوم و سوم شناخته شدند.همچنین ندا تنهایی مقدم مورد تقدیر قرار گرفت.

در بخش اپلیکیشن‌ های آموزشی تنها یک نفر حائز رتبه شد. فرهود فرمند به عنوان نفر نخست این بخش جایزه خود را دریافت کرد. همچنین «موسسه رصدگر عمق آسمان» و اسلام نطاق مورد تقدیر قرار گرفتند. دیگر موضوع این بخش «اپلیکیشن‌ آموزشی» بود. سعید قاسمی به عنوان نفر نخست و فاطمه‌ هاشمیان به عنوان نفر تقدیری این بخش معرفی شدند.

در بخش «بازی ویدئویی»، موسسه فرهنگی هنری مهاد رسانه پژوه شیراز جایزه نخست را دریافت کرد. همچنین روح‌الله جوانعلی بدر نفر دوم این بخش معرفی شد. حسن متقی گلشن و محمدرضا توکل خرد نیز مورد تقدیر در این بخش قرار گرفتند.

همچنین در بخش دیگری از این مراسم بیانیه پایانی جشنواره نیز قرائت شد. در بخشی از این بیانیه آمده است: موضوعات بومی و فرهنگی هر سرزمین به تکریم ارزش‌های بومی کمک خواهد کرد که این مسئله تضمین توسعه پایدار، آشتی و برقراری صلح است. بی شک مطالعه تجربه‌ها و درس‌های آموخته در اقلیم‌های دیگر کمک به تولید بهینه خواهد کرد اما آگاهی از ریشه‌های فرهنگی و هنری هر سرزمینی و سیر تکاملشان در طول تاریخ و جای جای جهان، به آگاهی و احترام ما نسبت به دیگر ملت‌ها و فرهنگ‌ها می‌افزاید.

طراحی و تولید کالاهای فرهنگی صرفاً طراحی و تولید یک کالا نیست، طراحی یک خط و مشی فکری، فرهنگی در سطح ملی است و شکل دهنده نسلی خواهد بود که سرزمینمان را به آنها می سپاریم؛ پس هوشیار باشیم که آنچه رقم می‌خورد نگاهبان میراث ماست.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *