اخبار داغ

راهکارهای توسعه مطالعات اسلام و مسیحیت ارمنی بررسی شد

در دیدار رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان با رییس دانشکده الهیات دانشگاه ایروان، راهکارهای توسعه مطالعات اسلام و مسیحیت ارمنی بررسی شد. به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز وبه نقل ازخبرگزاری مهر، سیدحسین طباطبایی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان در دیدار با اسقف آنوشاوان، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه دولتی ایروان، چشم‌انداز روابط دو کشور در […]

اشتراک گذاری
10 بهمن 1399
110 بازدید
کد مطلب : 22722

در دیدار رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان با رییس دانشکده الهیات دانشگاه ایروان، راهکارهای توسعه مطالعات اسلام و مسیحیت ارمنی بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز وبه نقل ازخبرگزاری مهر، سیدحسین طباطبایی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان در دیدار با اسقف آنوشاوان، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه دولتی ایروان، چشم‌انداز روابط دو کشور در عرصه‌های فرهنگی و علمی را روشن و امیدبخش خواند و بر ضرورت همکاری‌های ایران و ارمنستان در حوزه مطالعات دینی تأکید کرد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان منادی گفتگوی تمدن‌ها و ادیان، در عصر حاضر، مفاهمه و تعامل بین پیروان ادیان مختلف را یکی از مؤثرترین روش‌های مقابله با بحران‌های فراگیر جهانی می‌داند و در راستای آن، مجموعه گفتگوهای دینی را با رهبران ادیان مختلف انجام داده است.

رایزن فرهنگی کشورمان در ارمنستان برگزاری بیش از ۱۲ دور گفتگوی دینی با کلیسای ارتدوکس روس و نیز انجام برنامه‌های متعدد گفتگوی دینی با دیگر کلیساهای مسیحی از جمله کلیسای کاتولیک و حوزه سیلیسی ارمنی را از جمله فعالیت‌های بین الادیانی جمهوری اسلامی ایران دانست و بر ضرورت برگزاری مستمر گفتگوی دینی بین اسلام و کلیسای مادری اچمیادزین تأکید کرد.

طباطبایی دغدغه‌های مشترک رهبران دینی دو کشور ایران و ارمنستان در موضوعاتی مانند حراست از نهاد خانواده، پاسداشت ارزش‌های اخلاقی، حفظ هویت دینی، محیط زیست و … را از جمله مسائل قابل طرح در گفتگوهای دینی ایران و ارمنستان خواند.

وی برقراری ارتباط سازنده بین ادیان و مذاهب قم و دانشکده الهیات دانشگاه ایروان را از جمله راه‌های ایجاد ارتباطات سازمان‌مند بین مراکز تحقیقاتی حوزه ادیان و مذاهب دو کشور دانست.

لزوم برگزاری دوره‌های آموزش آشنایی با اسلام در ایروان

اسقف آنوشاوان در سخنانی، شناخت اسلام واقعی، همان اسلام اعتدالی که در رفتار کم نظیر ایران با اقلیت‌های مذهبی ساکن در آن کشور از جمله ارامنه متجلی می‌شود، را از مهمترین مسائل مورد نیاز جامعه ارمنی اعم از توده مردم و نخبگان این کشور خواند.

وی آمادگی دانشکده الهیات دانشگاه ایروان را برای تبادل استاد و دانشجو در زمینه‌های الهیات اسلامی و الهیات ارمنی و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آشنایی با اسلام در این دانشکده اعلام کرد.

رئیس دانشکده الهیات دانشگاه دولتی ایروان آشنایی دانشجویان دانشکده الهیات ایروان با زبان فارسی را کلید ورود به اسلام ایرانی دانست و خواستار آموزش زبان فارسی در این دانشکده، شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *