اخبار داغ

خوردنی‌های خوشمزه هرمزگان

هوه یا مهیاوه از خوردنی‌های هرمزگان که معمولا برای خوشمزه شدن ۳ ماه آنرا در آفتاب میگذارند و هرچه بیشتر بماند خوشمزه تر میشود.این خوراکی رکورددار مدت ماندگاری در ایران است. نیوشا دقیقی ماسوله

اشتراک گذاری
21 آبان 1399
87 بازدید
کد مطلب : 8931

هوه یا مهیاوه از خوردنی‌های هرمزگان که معمولا برای خوشمزه شدن ۳ ماه آنرا در آفتاب میگذارند و هرچه بیشتر بماند خوشمزه تر میشود.این خوراکی رکورددار مدت ماندگاری در ایران است.

نیوشا دقیقی ماسوله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *