اخبار داغ

نشست تخصصی “نان کامل” در چارچوب پویش ملی نان و سلامت در شوشتر برگزار شد

به مناسبت پویش ملی نان و سلامت و به همت واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت، نشست تخصصی “نان کامل” با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و صنوف مرتبط برگزار گردید. این نشست با هدف بررسی چالش‌ها، راهکارها و شیوه‌های ارتقای کیفیت نان و ترویج مصرف نان کامل در سطح شهرستان تشکیل شد. خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، […]

اشتراک گذاری
16 آذر 1404
150 بازدید
کد مطلب : 162296

به مناسبت پویش ملی نان و سلامت و به همت واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت، نشست تخصصی “نان کامل” با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و صنوف مرتبط برگزار گردید. این نشست با هدف بررسی چالش‌ها، راهکارها و شیوه‌های ارتقای کیفیت نان و ترویج مصرف نان کامل در سطح شهرستان تشکیل شد.

خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، در این نشست، دکتر جلیلیان معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر با تأکید بر ضرورت تغییر الگوی تغذیه و توجه به سلامت نان مصرفی جامعه اظهار کرد: مردم به مصرف نان سفید عادت کرده‌اند و ترویج فرهنگ تغذیه سالم نیازمند زمان و برنامه‌ریزی است. ارتقای بهداشت و سلامت بدون هم‌افزایی و همکاری تمام دستگاه‌ها ممکن نیست.

وی افزود: فرهنگ‌سازی فقط با ارائه پوستر و پمفلت محقق نمی‌شود؛ بخشی از اقدامات باید شامل مداخلات بازدارنده و تشویقی و بخشی نیز آموزشی و ترویجی باشد.

در ادامه، مهندس سلیمانی معاون فنی معاونت بهداشت عنوان کرد: با برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی صحیح می‌توان مصرف نان سبوس‌دار را میان مردم نهادینه کرد و به ارتقای سلامت جامعه کمک نمود.

در این جلسه موضوعاتی همچون کیفیت آرد و نان، راهکارهای افزایش سواد تغذیه‌ای مردم در خصوص نان کامل، چالش‌های صنف نانوایان، ذائقه مصرف‌کنندگان و نیز راه‌های کاهش ضایعات نان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان، اعضا توافق کردند که برای جمع‌بندی و اتخاذ تصمیمات نهایی، جلسه دوم این نشست در آینده نزدیک برگزار شود.

گفتنی است پویش ملی نان و سلامتی از ۱۵ لغایت ۳۰ آذرماه در سراسر کشور ادامه دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *