اخبار داغ

اجرای یکشنبه‌های سبز در اهواز با مشارکت دانش‌آموزان

مدیرعامل پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اهواز با اشاره به اجرای یکشنبه‌های سبز در اهواز گفت:در این طرح هر هفته درخت‌کاری‌هایی با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان وعوامل اجرایی انجام می‌شود تا حس تعلق و مسئولیت‌پذیری نسبت به فضای سبز درمیان نسل جدید تقویت شود. علی اصغر اسداللهی در حاشیه مراسم جشنواره کاشت گل‌های کاغذی و درختچه‌های […]

اشتراک گذاری
12 اسفند 1403
144 بازدید
کد مطلب : 159629

مدیرعامل پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اهواز با اشاره به اجرای یکشنبه‌های سبز در اهواز گفت:در این طرح هر هفته درخت‌کاری‌هایی با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان وعوامل اجرایی انجام می‌شود تا حس تعلق و مسئولیت‌پذیری نسبت به فضای سبز درمیان نسل جدید تقویت شود.

علی اصغر اسداللهی در حاشیه مراسم جشنواره کاشت گل‌های کاغذی و درختچه‌های گلدار که امروز به همت شهرداری اهواز در بلوار ساحلی غربی برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در این دوره از مدیریت شهری برنامه های مختلفی در زمینه کاشت درختان برگزار شده که از آن جمله می توان به برگزاری جشن درخت نخل با محوریت کاشت نخل و به عنوان نماد پایداری و استقامت خوزستان، جشن درختچه‌های گلدار و گل‌های کاغذی و جشن سالانه کاشت گل‌های کاغذی، درختچه‌هایی نظیر شاه‌پسند و گل‌های سازگار با اقلیم منطقه و جشن درختان مثمر و سایه‌دار که بر کاشت درختان سازگار با اقلیم اهواز برای تأمین سایه و ایجاد زیبایی شهری تمرکز دارد، اشاره کرد.

وی با بیان این‌که شهرداری اهواز امسال، علاوه بر جشن‌های همیشگی، برگزاری طرح “یکشنبه‌های سبز” را نیز آغاز کرده است، عنوان کرد: این برنامه، با همکاری شهرداری‌های مناطق مختلف، آموزش و پرورش، و صداوسیما در مدارس برگزار می‌شود.

وی افزود: در این طرح، هر هفته درخت‌کاری‌هایی با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان و عوامل اجرایی انجام می‌شود تا حس تعلق و مسئولیت‌پذیری نسبت به فضای سبز در میان نسل جدید تقویت شود.

مدیرعامل پارک ها و فضای سبز شهرداری اهواز افزود: ایجاد احساس همدلی و همراهی میان شهروندان، اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران محلی می‌تواند تأثیر بسزایی در حفظ و پایداری فضای سبز شهر داشته باشد.

به گفته‌ وی، تلاش‌های شهرداری اهواز با هدف بهبود زیست‌بوم شهری، گسترش فضای سبز پایدار و ارتقای کیفیت زیست شهروندان ادامه دارد.

اسداللهی ادامه داد: با بهره‌گیری از بخش‌های تخصصی شامل خاک‌شناسی، گیاه‌شناسی، گیاه‌پزشکی و آموزش شهروندی، قدم‌های اساسی در مدیریت و حفاظت از فضای سبز اهواز برداشته شده است. همچنین، با استفاده از فناوری GIS، پروژه شناسنامه‌دار کردن فضاهای شهری در مسیر دقیق‌تر و منظم‌تر شدن نظارت بر فضای سبز پیش می‌رود.

وی از شورای شهر، شهردار و دیگر سازمان‌های مرتبط بابت حمایت‌هایشان در این زمینه تقدیر و ابراز امیدواری کرد که با همراهی شهروندان و مسئولین، بتوانند به اهداف خود در ایجاد و حفظ آرامش زیست‌محیطی در شهر اهواز دست یابند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *